La Ruta Gastronòmica es consolida i arriba a la seva 8ª edició

Dijous, 4 de juny de 2015
Durant tot el cap de setmana vuit establiments locals oferiran als visitants plats o tasts en els que les cireres de Torrelles seran un dels ingredients principals

En el marc de la celebració de la 35ª Festa de la Cirera, prenen especial rellevància aquelles activitats relacionades directament amb les cireres, la cuina i la tradició. Una de les més populars que s’ha anat consolidant amb el pas del temps és, sens dubte, la Ruta Gastronòmica que aquest any arriba a la seva 8ª edició.

Durant tot el cap de setmana del 6 i 7 de juny, vuit establiments de restauració local oferiran plats o tasts en els que les cireres torrellenques seran un dels ingredients principals. La intenció és que la cirera, més enllà de transformar-se en productes elaborats com el pa, la confitura, els dolços, el licor o el vi de cireres, també sigui la base de plats cuinats.

Formen part d’aquesta edició de la Ruta Gastronòmica els restaurants A Delit, Can Balasch de Baix, Cal Joan, Cal Frare, els bars La Plaça, La Terrasseta i Can Cireuet i la cocteleria La Gata Maula. Els establiments hi participen amb menús complerts, tasts i postres entre els que hi haurà, per exemple, amanides elaborades amb vinagreta de cireres, segons plats de carn amb diferents salses elaborades amb aquest fruit, sorbet de cirera i cervesa, i gintònic de cirera.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06