Inici de curs escolar a Torrelles amb xifres de matriculació similars a les del curs passat

Dilluns, 9 de setembre de 2024

Augment de l’alumnat de cicle superior de primària i de secundària i davallada en les xifres de les matriculacions al segon cicle d’educació infantil

Avui ha començat el curs escolar 24/25 per a tot l'alumnat dels centres educatius del municipi. Les xifres de matriculació són similars a les del curs passat pel que fa al nombre d'alumnes, tot i que no en els cicles en els quals estudien: es produeix un augment de l'alumnat de cicle superior de primària i de secundària i una davallada en les xifres de les matriculacions al segon cicle d'educació infantil.

El curs començarà amb normalitat pel que fa als equipaments. Als edificis de l'Institut Escola Torrelles (anomenat així oficialment des de la festa de fi del curs passat) l'ajuntament ha instal·lat 60 ventiladors (dos a cada aula) i s'ha destinat la dotació de 25 ventiladors proporcionada pel Departament d'Educació i Formació Professional, als espais comuns. Amb aquesta actuació es consolida la tasca encetada el curs passat per tal de millorar la climatització dels espais educatius.

A més, durant l'estiu s'han realitzat més intervencions a l'edifici groc per part del consistori, consistents amb l'eliminació de les piques de les aules de secundària, la instal·lació de panys o l'adquisició d'un contenidor que es farà servir per augmentar l'espai d'emmagatzematge.

Durant aquest curs es preveu la instal·lació de diverses pèrgoles als patis dels dos edificis per mitigar els efectes de la calor tant a dins com a fora de les aules.

El Departament ha reformat els lavabos que quedaven pendents a la zona de secundària per adequar-los a l'ús de l'alumnat d'aquesta edat.

D'altra banda, el Departament encara no ha nomenat tot el professorat necessari per començar el curs lectiu amb normalitat, tot i que s'espera que es pugui solucionar aquesta qüestió durant aquesta primera setmana de curs.

Darrera actualització: 9.09.2024 | 13:08