La Ruta Gastronòmica es consolida i arriba a la seva 8ª edició
En el marc de la celebració de la 35ª Festa de la Cirera, prenen especial rellevància aquelles activitats relacionades directament amb les cireres, la cuina i la tradició. Una de les més populars que s’ha anat consolidant amb el pas del temps és, sens dubte, la Ruta Gastronòmica que aquest any arriba a la seva 8ª edició.
Durant tot el cap de setmana del 6 i 7 de juny, vuit establiments de restauració local oferiran plats o tasts en els que les cireres torrellenques seran un dels ingredients principals. La intenció és que la cirera, més enllà de transformar-se en productes elaborats com el pa, la confitura, els dolços, el licor o el vi de cireres, també sigui la base de plats cuinats.
Formen part d’aquesta edició de la Ruta Gastronòmica els restaurants A Delit, Can Balasch de Baix, Cal Joan, Cal Frare, els bars La Plaça, La Terrasseta i Can Cireuet i la cocteleria La Gata Maula. Els establiments hi participen amb menús complerts, tasts i postres entre els que hi haurà, per exemple, amanides elaborades amb vinagreta de cireres, segons plats de carn amb diferents salses elaborades amb aquest fruit, sorbet de cirera i cervesa, i gintònic de cirera.